Stainess Steel Equipment

Taiji se mândrește cu furnizarea unei game largi de recipiente sub presiune din oțel inoxidabil, incluzând rezervorul de stocare, schimbul de căldură al cărămizilor și tuburilor, reactorul, agitatorul, filtrul și altele. Suntem, de asemenea, în măsură să fabricăm recipiente sub presiune care folosesc oțel inoxidabil, oțel de titan și alte materiale în funcție de cerințele specifice ale clienților.

Detailed description

Vas de presiune din oțel inoxidabil
Taiji se mândrește cu furnizarea unei game largi de recipiente de presiune din oțel inoxidabil, incluzând rezervorul de stocare, schimbul de căldură al cărămizilor și tuburilor, reactorul, agitatorul, filtrul și altele. Suntem de asemenea în măsură să producem recipiente de presiune nestandard, folosind oțel inoxidabil, oțel de titan și alte materiale în funcție de cerințele specifice ale clienților.


Galeria de produse

image001(001).jpg

Rezervor de stocare din oțel inoxidabil


image002(001).jpg

Placă din oțel inoxidabil și schimbător de căldură tubular


image003(001).jpg

Reactor din oțel inoxidabil


image004(001).jpg

Reactor din oțel inoxidabil


image005(001).jpg

Mijlocul din oțel inoxidabil

image006(001).jpg

Filtru din oțel inoxidabil


Suntem unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de echipamente din otel, care acorda o atentie deosebita calitatii. Dacă sunteți interesat de produsele noastre făcute în China, bine ați venit să contactați fabrica noastră pentru mai multe informații. Vă oferim cele mai bune servicii și prețuri competitive.

Hot Tags: Echipamente pentru fabricarea oțelului, China, producători, fabrică, fabricate în China
Produse conexe
Feedback