Echipamente din oțel inoxidabil cu garnitură din sticlă

Echipamentul cu căptușeală din sticlă din Taiji este fabricat din oțel inoxidabil de 304 sau 316L și căptușit cu geamul nostru superior. Poate proteja perfect mediul împotriva contaminării cu ioni de fier.

Detailed description

Echipamente din oțel inoxidabil cu garnitură din sticlă
Echipamentul cu căptușeală din sticlă din Taiji este fabricat din oțel inoxidabil de 304 sau 316L și căptușit cu geamul nostru superior. Poate proteja perfect mediul împotriva contaminării cu ioni de fier. Proiectat și construit conform standardelor GMP recunoscute la nivel internațional, reactorul din oțel căptușit cu sticlă poate satisface cerințe mai mari pentru siguranța operatorului și calitatea produsului.


Galeria de produse

image001(001).jpg

image002(001).jpg

Flanșele și clemele de prindere folosite pe echipamentul din oțel inoxidabil cu căptușeală din sticlă sunt realizate din oțel inoxidabil. La cererea clientului, putem realiza termoizolarea pe suprafața exterioară a echipamentului pentru procesarea oțelului.

Suntem unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de echipamente din otel inoxidabil, cu o inalta atentie la calitate. Dacă sunteți interesat de produsele noastre făcute în China, bine ați venit să contactați fabrica noastră pentru mai multe informații. Vă oferim cele mai bune servicii și prețuri competitive.

Hot Tags: Echipamente din oțel inoxidabil cu garnitură de sticlă, China, producători, fabrici, fabricate în China
Produse conexe
Feedback