Filtru cu filtru din aluminiu

În mod special, este ideal pentru separarea solid-lichid a mediilor otrăvitoare, a mediului inflamabil și exploziv și a mediului care ar trebui evitat să intre în contact cu aerul.

Detailed description

Filtru cu filtru din aluminiu
Caracteristicile principale ale filtrului din aluminiu cu înveliș din sticlă
1. Filtrul cu căptușeală din sticlă fabricat de Taiji este folosit pe scară largă pentru separarea solidă-lichid a materialelor corozive. În mod special, este ideal pentru separarea solid-lichid a mediilor otrăvitoare, a mediului inflamabil și exploziv și a mediului care ar trebui evitat să intre în contact cu aerul.
2. Filtrul de nucșoară poate fi utilizat în condiții de vid complet sau în cazul în care presiunea maximă pozitivă este de 6 kpa.
3. Jacheta pe care o proiectăm pentru filtrul de separare solid-lichid poate încălzi sau răci lichidul în funcție de nevoile reale.
4. Proiectam un dispozitiv de ridicare hidraulic la baza acestui echipament de filtrare. Ajută la eliminarea prăjiturii de filtru și la înlocuirea cârpei de filtrare.


Galeria de produse

image001 (001) .jpg

image002 (001) .jpg

image003 (001) .jpg


Suntem unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de filtre de nucă de nucă de sticlă, acordând o atenție deosebită calității. Dacă sunteți interesat de produsele noastre făcute în China, bine ați venit să contactați fabrica noastră pentru mai multe informații. Vă oferim cele mai bune servicii și prețuri competitive.

Hot Tags: Cu filtru de nucă de sticlă căptușit, China, producători, fabrică, fabricate în China
Produse conexe
Feedback