Coloana din sticlă

Conform diferitelor condiții de proces, coloana din oțel cu căptușeală de sticlă oferă o opțiune de placă de sticlă cu placă de sticlă, placă de ecran PTFE și placă de ecran GRP.

Detailed description

Coloana din sticlă
Principalele caracteristici ale coloanei Taiji din sticlă
1. Cu ani de experiență în fabricarea coloanelor cu căptușire din sticlă, Taiji se bucură de o tehnologie dovedită și de cea mai înaltă calitate în acest produs.
2. Acest echipament cu căptușire din sticlă din Taiji vine cu tot felul de specificații și poate fi proiectat și realizat în funcție de specificațiile clienților.
4. Coloanele noastre din sticlă sunt în formă de jachetă și nu sunt de tip sacou.
5. Conform diferitelor condiții de proces, coloana din oțel cu căptușeală din sticlă oferă o opțiune de placă de sticlă cu placă de sticlă, placă de ecran PTFE și placă de ecran GRP.


Galeria de produse

image001 (001) .jpg


image002 (001) .jpg

Coloană din sticlă cu sacou

image003 (001) .jpg

Geamuri din sticlă

image004 (001) .jpg

Ecran de sticlă cu fațadă dublă


Suntem unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de coloane din sticla, acordand o atentie deosebita calitatii. Dacă sunteți interesat de produsele noastre făcute în China, bine ați venit să contactați fabrica noastră pentru mai multe informații. Vă oferim cele mai bune servicii și prețuri competitive.

Hot Tags: Sticlă-coloană, China, producători, fabrică, fabricate în China
Produse conexe
Feedback