Garnitura pentru plicuri PTFE

Garnitura de înaltă calitate este alcătuită dintr-un garnitură din oțel inoxidabil, ondulat, din azbest, și un înveliș din PTFE. Este potrivit pentru echipamentele din oțel căptușite cu sticlă cu o presiune nominală de maximum 1 MPa și o temperatură de lucru de -20 ℃ ~ 200 ℃.

Detailed description

Garnituri de etanșare PTFE pentru echipamente cu garnitură de sticlă
Garnitura de înaltă calitate este alcătuită dintr-un garnitură din oțel inoxidabil, ondulat, din azbest, și un înveliș din PTFE. Este potrivit pentru echipamentele din oțel căptușite cu sticlă cu o presiune nominală de cel mult 1 MPa și o temperatură de lucru de -20 ℃ ~ 200 ℃. Cu inelul ondulat din oțel inoxidabil, garnitura de etanșare din PTFE asigură o elasticitate excelentă și o performanță de etanșare la utilizare. Pe lângă rezistența mecanică a garniturii, garnitura de etanșare industrială se bucură de frecarea redusă și de stabilitatea chimică a PTFE.


Galeria de produse

image001(001).jpg

Garnitura pentru plicuri PTFE

image002(001).jpg

Garnituri de etanșare PTFE


Suntem unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de garnituri pentru plicuri, acordand o atentie deosebita calitatii. Dacă sunteți interesat de produsele noastre făcute în China, bine ați venit să contactați fabrica noastră pentru mai multe informații. Vă oferim cele mai bune servicii și prețuri competitive.

Hot Tags: PTFE garnitură plic, China, producători, fabrică, fabricate în China
Produse conexe
Feedback