Enamel de înaltă performanță

De asemenea, cunoscut sub numele de email glazura vine cu o rezistență excelentă la coroziunea mediului acid și alcalin, șoc mecanic și variații ascuțite de temperatură. În special, poate rezista la coroziunea tuturor acizilor organici și anorganici, a solvenților organici și a bazei slabe, cu excepția acidului fluorhidric și a acidului fosforic puternic.

Detailed description

Enamel de înaltă performanță pentru căptușeală din sticlă
Emaila TJ09 pentru căptușeala de sticlă este dezvoltată independent de Taiji și are o performanță deosebit de ridicată, care a atins un nivel avansat internațional. De exemplu, smalțul industrial din porțelan, cunoscut și sub numele de email vitros, are o rezistență excelentă la coroziunea mediului acide și alcalin, șocul mecanic și variațiile ascuțite ale temperaturii. În special, poate rezista la coroziunea tuturor acizilor organici și anorganici, a solvenților organici și a bazei slabe, cu excepția acidului fluorhidric și a acidului fosforic puternic.


Galeria de produse

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpgimage004(001).jpg


image005.jpg

Emaila TAIJI adoptă un proces internațional avansat de sinterizare a cuptorului electric și o combinare precisă a smalțului, controlează strict fiecare proces de producție și garantează complet calitatea smalțului.
Prin intermediul procesului de sinterizare a cuptoarelor cu tehnologie de ultimă generație, cu o compoziție precisă și un control riguros al procesului, calitatea sticlei de email a lui Taiji este garantată în totalitate.


Curbele de coroziune

Graficele curbelor de coroziune prezintă corozivitatea tipică a mediului acid și alcalin. Deoarece viteza de coroziune este mai mică de 0,1 mm / an, înseamnă că mediul are coroziune foarte slabă pe căptușeala de sticlă. Deci, este recomandat. Atunci când viteza de coroziune este de 0,1 ~ 0,2 mm / an, coroziunea nu poate fi neglijată. Trebuie să faceți o inspecție periodică pentru a afla cât de mult a fost corodată căptușeala de sticlă. Cu toate acestea, când viteza de coroziune este mai mare de 0,2 mm / an, mediul este foarte corosiv pentru căptușeala de sticlă și, prin urmare, nu este recomandat aici.


Suntem unul dintre cei mai importanti producatori de email si de inalta performanta, acordand o atentie deosebita calitatii. Dacă sunteți interesat de produsele noastre făcute în China, bine ați venit să contactați fabrica noastră pentru mai multe informații. Vă oferim cele mai bune servicii și prețuri competitive.

Hot Tags: De înaltă performanță email, China, producători, fabrică, fabricate în China
Produse conexe
Feedback