Sticlă cu căptușeală din sticlă

Tubul nostru termic cu căptușeală de sticlă este proiectat cu un vârf de tantal pentru detectarea temperaturii și RTD cu platină PT100 la fund. Acesta garantează măsurarea precisă și în timp real a schimbării temperaturii în interiorul reactorului cu căptușeală de sticlă.

Detailed description

Sticlă cu căptușeală din sticlă
Caracteristici principale
1. Tubul nostru termic cu căptușeală de sticlă este proiectat cu un vârf de tantal pentru detectarea temperaturii și PT100 cu platină RTD la fund. Acesta garantează măsurarea precisă și în timp real a schimbării temperaturii în interiorul reactorului cu căptușeală de sticlă.
2. Partea din reactorul cu căptușeală de sticlă încorporează funcțiile de deflecție a fluidului și de măsurare a temperaturii.


Galeria de produse

image001 (001) .jpg

Sticlă cu căptușeală din sticlă


image002 (001) .jpg

Furtun de alimentare


image003 (001) .jpg

Tip flanșă


image004 (001) .jpg

Furtun de alimentare


image005 (001) .jpg

Sticlă cu căptușeală din sticlă


image006 (001) .jpg

Furtun de alimentare cu capăt îndoit


image007 (001) .jpg

Furtun de alimentare

image008 (001) .jpg

Furtun de alimentareSuntem unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de termoizolatii din lemn de sticla, acordand o atentie deosebita calitatii. Dacă sunteți interesat de produsele noastre făcute în China, bine ați venit să contactați fabrica noastră pentru mai multe informații. Vă oferim cele mai bune servicii și prețuri competitive.

Hot Tags: Sticlă căptușită, China, producători, fabrică, fabricate în China
Produse conexe
Feedback