Supapă de spălare cu garnitură din sticlă

Supapa de spălare poate fi prevăzută cu vârf de tantal pentru a realiza măsurarea în timp real a temperaturii în reactor și, astfel, pentru a evita întârzierea temperaturii sau eroarea provocată de utilizarea tubului termic.

Detailed description

Supapă de spălare cu garnitură din sticlă
Supape de spălare din sticlă obișnuite
Supapa de spălare cu căptușeală de sticlă este utilizată în mod special ca supapa de fund sau vana de ieșire inferioară pentru reactoarele cu căptușeală de sticlă. Corpul ventilului este fabricat din fontă sau oțel, iar atât suprafața interioară a corpului supapei cât și suprafața exterioară a miezului supapei sunt căptușite cu sticlă de înaltă performanță. Miezul supapei este etanșat prin comprimarea inelului de etanșare PTFE. Această supapă de descărcare cu garnitură de sticlă este clasificată în două tipuri: Tip de mișcare superioară și Tip de mișcare inferioară.


Galeria de produse

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpg

Sistem de închidere cu racord din sticlă acționat cu aer


image004(001).jpg

Supapă de spălare cu garnitură din sticlă


image005(001).jpg

Supape de spălare din sticlă obișnuite

image006(001).jpg

Sisteme de etanșare din sticlă cu garnitură de etanșare


Supapa de spălare poate fi prevăzută cu vârf de tantal pentru a realiza măsurarea în timp real a temperaturii în reactor și, astfel, pentru a evita întârzierea temperaturii sau eroarea provocată de utilizarea tubului termic. În plus, prin schimbarea dispozitivului acționat cu aer pentru miezul supapei, puteți controla de la distanță descărcarea reactorului.


Sisteme de etanșare din sticlă cu garnitură de etanșare
Această supapă de spălare cu etanșare cu burduf este o alternativă la supapa de spălare cu garnitură de etanșare. Acesta asigură o performanță sigură de etanșare, ușurința de curățare și capacitatea de a retrage o presiune mai mare de funcționare. Corpul ventilului este turnat folosind metoda de ștanțare care îmbunătățește drastic rezistența materialului. Temperatura de funcționare: -19 ℃ -200 ℃; Presiune de lucru: 0.6Mpa-1.6Mpa.


Suntem unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de supape din otel inoxidabil, acordand o atentie deosebita calitatii. Dacă sunteți interesat de produsele noastre făcute în China, bine ați venit să contactați fabrica noastră pentru mai multe informații. Vă oferim cele mai bune servicii și prețuri competitive.

Hot Tags: Sticlă-căptușit supapă de spălare, China, producători, fabrică, fabricate în China
Produse conexe
Feedback