Sticlă cu agitator

Agitatorul tip convențional cu sticlă din Taiji este disponibil în tip ancoră, cu palete, tip turbină, tip combinație și alte tipuri.

Detailed description

Sticlă cu agitator
Agitatorul tip convențional cu sticlă din Taiji este disponibil în tip ancoră, cu palete, tip turbină, tip combinație și alte tipuri. Acestea oferă specificații complete și calitate premium. Clienții pot alege diferite tipuri de amestecuri în funcție de mediul de reacție diferit și de specificațiile diferite ale reactorului cu căptușeală din sticlă.


Galeria de produse

image001 (001) .jpg


image002 (001) .jpg


image003 (001) .jpg


image004 (001) .jpg


image005 (001) .jpg

image006 (001) .jpg


Agitatorii reactorului Taiji din sticlă sunt căptușiți cu smalțul nostru TJ09. Cu o tehnologie dovedită și cea mai actualizată de emailare, piesele cu căptușeală de sticlă prezintă o rezistență excelentă la coroziune, șoc mecanic și variații puternice de temperatură.

De asemenea, putem proiecta și produce toate tipurile de agitator non-standard cu sticlă la cerințele specifice ale clientului.Suntem unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de agitatoare cu sticla, acordand o atentie deosebita calitatii. Dacă sunteți interesat de produsele noastre făcute în China, bine ați venit să contactați fabrica noastră pentru mai multe informații. Vă oferim cele mai bune servicii și prețuri competitive.

Hot Tags: Sticlă-agitator, China, producători, fabrică, fabricate în China
Produse conexe
Feedback